Şehidin silahı bulundu: Rahat uyu şehidim emanetin bizde

Antalya Konyaaltı yakınlarında PKK'lı teröristlerin açtığı şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz'ün silahı bir ay sonra bulundu.

03 Aralık 2016 Cumartesi 11:50
Şehidin silahı bulundu: Rahat uyu şehidim emanetin bizde






Şehidin silahı bulundu: Rahat uyu şehidim emanetin bizde

PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Antalya Konyaaltı yakınlarında şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz'ün silahı bir ay sonra bulundu. Bu arada saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden biri öldürülmüş, diğeri ise yaralı olarak yakalanmıştı.

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'ndeki ormanlık arazi taraması sırasında teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş 28 yaşındaki Fazıl Doğruöz'ün kayıp G3 piyade tüfeği bulundu.
Konyaaltı İlçesi Hacısekiler Mahallesi'nde arazi taraması sırasında teröristlerce açılan ateş sonucu 14 Kasım'da başından vurularak şehit düşen Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz'ün kayıp G3 piyade tüfeği arazi taraması yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bulundu.

'RAHAT UYU, EMANETİN BİZDE'

Doğruöz'ün şehit edilmesinden sonra Konyaaltı kırsalında teröristlere karşı operasyonlarını sürdüren ekipler, şehidin kayıp tüfeğinin fotoğrafını sosyal medya hesaplarından, 'Rahat uyu şehidim, emanetin bizde intikamın alındı' notuyla paylaştı.

SAKLANDIKLARI MAĞARA BULUNDU

Arazi taraması sırasında teröristlerin barınak olarak kullandığı bir mağara da tespit edildi. Mağaradaki incelemede yiyecek ve giysi gibi yaşam destek malzemeleri ele geçirildi. Ekipler, pek çok bölümü bulunan mağarayı kullanılamaz hale getirirken, ele geçirilen yaşam destek malzemelerini imha etti.
Antalya polisi, teröristlerin ele geçirilmesi için yürüttüğü operasyon kapsamında 16 Kasım'da Konyaaltı Hurma Mahallesi'nde, kentteki 4 ayrı saldırının faili olduğu tahmin edilen 1 teröristi ölü, diğerini de yaralı ele geçirmişti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.