Şehit eşi acı haberle yıkıldı

08 Temmuz 2011 Cuma 15:24
Şehit eşi acı haberle yıkıldı







Tunceli'nin Pülümür ilçesinde terör örgütü PKK mensubu teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük'ün Mersin'de kalan eşi Arzu Gözübüyük acı haberle adeta yıkıldı.

Mersin'in Ayvagediği yaylasında, babası Yıldırım Bölükbaşı ve annesi Sevgi Bölükbaşı ile birlikte kalan ve 2 ay önce evlenen Arzu Bölükbaşı'na acı haber, önce telefonla daha sonra Garnizon Komutanlığı'ndaki askerler tarafından bizzat verildi. Acı haberi alan acılı eş Arzu Gözübüyük'ü komşuları teselli etmeye çalıştı. Konuşmak itmediğini ifade eden Arzu Bölükbaşı, oturarak durmaya çalıştı.

Arzu Gözübüyük'ün annesi Sevgi Bölükbaşı'nın feryatları ise yürekleri dağladı. Terör örgütüne lanet okuyan Sevgi Bölükbaşı, "Teröristlerin Allah belasını versin. Bizim yuvamızı yıktılar onların da yuvaları yıkılsın" diye ağıtlar yaktı. Oğlu olmadığını ve damadını oğlu yerine koyduğunu ifade eden Sevgi Bölükbaşı, "Rabbim sabır ver. Daha 23 yaşında idi. Çok kötü bir acı, babamın acısından sonra en büyük acı bu. 15 günlük damat gitti." diye konuştu.

Şehidin kayınbabası Yıldırım Bölükbaşı ise "Çok kötü bir acı, en son telefonla görüştük. Operasyona çıkacağını söylemişti." şeklinde konuştu.

Aslen Hataylı olan Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hüseyin Gözübüyük'ün, 2 ay önce evlendiği ve 15 günlük evli iken Tunceli'ye göreve gittiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.