Şehit haberi Giresun'a ulaştı; Eynesil şehidini bekliyor

Nusaybin'de PKK’lıların tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan uzman çavuş 25 yaşındaki Bekir Kelleci'nin acı haberi Eynesil'e ulaştı

03 Nisan 2016 Pazar 00:15
Şehit haberi Giresun'a ulaştı; Eynesil şehidini bekliyor






Şehit haberi Giresun'a ulaştı; Eynesil şehidini bekliyor

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lıların tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan uzman çavuş 25 yaşındaki Bekir Kelleci'nin acı haberi, Giresun'un Eynesil İlçesi'ndeki baba evine ulaştı.

Nusaybin'de PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlar sırasında bugün şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biri olan uzman çavuş Bekir Kelleci’nin Eynesil’deki baba ocağına ateş düştü. Ailenin 3 çocuğundan biri olan, bekar Bekir Kelleci'nin acı haberini, İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt ile askeri heyet verdi. Oğularının şehit olduğu haberini alan baba Ali ve anne Günay Kelleci, gözyaşlarına boğuldu. Kelleci ailesinin evi Türk bayraklarıyla donatılırken, 112 ekipleri de hazır bekletildi.

İki yıllık uzman çavuş olan Bekir Kelleci’nin iki kardeşinden biri olan Murat Kelleci’nin de Fatsa’da askerlik görevini yaptığı ve uzman çavuşluk sınavını kazandığı belirtildi.
Şehit Bekir Kelleci’nin cenazesinin ne zaman toprağa verileceğinin ise yarın belirleneceği bildirildi.

 
Son Güncelleme: 04.04.2016 01:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.