Şehit Ömer Halisdemir'in yeni görüntüleri ortaya çıktı

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir'in Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın karargah katında bir telefon görüşmesi yaptığı ardından dışarıya çıkması yer alıyor.

19 Şubat 2018 Pazartesi 19:58
Şehit Ömer Halisdemir'in yeni görüntüleri ortaya çıktı






Şehit Ömer Halisdemir'in yeni görüntüleri ortaya çıktı


Darbeci general Semih Terzi'yi alnından vurarak öldüren, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehit Ömer Halisdemir'in son görüntüleri ortaya çıktı. Halisdemir'in muhtemelen son telefon görüşmesi kayıt altına alınmış oldu..

15 Temmuz 2016 darbe girişiminde darbeci general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren ve ardından darbeci askerler tarafından vurularak şehit olan Şehit Ömer Halisdemir'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. İşte şehit Halisdemir'in 'vur' emri aldığı ve darbeci Semih Terzi'nin taşındığı anların görüntüsü

15 Temmuz darbe girişiminin seyrini hayatı pahasına değiştiren kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in darbeci general Semih Terzi'yi vurmadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı.

Kısa bir süre sonra ise Halisdemir tarafından vurulan darbeci general Semih Terzi'nin yaralı halde darbeci askerler tarafından karargah katına taşındığı ve daha sonra ise hastaneye götürülmesi için Terzi'nin tekrar dışarı taşınması yer alıyor.

Son Güncelleme: 19.02.2018 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.