Şehit uzman çavuş Halim Ünal Tuzlukçu'da uğurlandı

Konya bugün iki şehit haberi ile sarsıldı. 21 yıllık uzman çavuş Halim Ünal, Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde binlerce vatandaşın tekbirleri arasında toprağa verildi.

22 Eylül 2017 Cuma 23:20
Şehit uzman çavuş Halim Ünal Tuzlukçu'da uğurlandı






Şehit uzman çavuş Halim Ünal Tuzlukçu'da uğurlandı

21 yıllık uzman çavuş Halim Ünal'ın acı haberi Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit uzman çavuş Halim Ünal'ın cenazesi, cenazesi akşam saatlerinde askeri uçakla Konya Havalimanı'na getirildikten sonra helikopterle annesi Sebahat Ünal'ın oturduğu Akşehir İlçesi'ne götürüldü. 21 yıllık uzman çavuş olan Ünal'ın cenazesini burada eşi Esin Ünal ve 2 kızıyla yakınları karşıladı. Şehit Ünal'ın cenazesi helallik alınmak için baba ocağına götürüldü.

Burada oğlunun tabutuna sarılan annesi Sebahat Ünal, ''Yavrum, kuzum, ben seni böylemi görecektim. Böyle mi getireceklerdi'' diye gözyaşı döktü. Alınan helalliğin ardından şehit cenazesi, kortej eşliğinde Tuzlukçu İlçesi'ndeki dini ve askeri törenin yapılacağı ilçe mezarlığı önüne getirildi.

Törene, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, protokol üyeleri, ailesi ve yakınları katıldı. Eşi Esin Ünal ve kızlarını yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Ünal'ın cenazesi ilçe mezarlığına defnedildi. Defin işlemi sırasında baygınlık geçiren anne Sebahat Ünal'a, sağlık görevlileri müdahale etti. Şehit Ünal'ın babası Osman Ünal'ın da daha önce vefat ettiği belirtildi. 

Anahtar Kelimeler:
Halim Ünal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.