Şehit Uzman Çavuş'u yaralı arkadaşları uğurladı

Lice'de şehit düşen Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz'ın cenaze törenine yaralı asker arkadaşları da katıldı.

28 Ağustos 2015 Cuma 22:29
Şehit Uzman Çavuş'u yaralı arkadaşları uğurladı






Şehit Uzman Çavuş'u yaralı arkadaşları uğurladı



Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca, Bingöl karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz için Diyarbakır'da tören düzenlendi.

Diyarbakır Asker Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen törende şehidin öz geçmişi okundu, dualar edildi.
Şehit Korkmaz'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'a uğurlandı.

Saldırıda yaralanan ve Asker Hastanesinde tedavileri süren 4 askerden 3'ü de yaralı olarak yattıkları yataktan kalkıp törene katıldı. Yaralı askerleri komutanları teskin etti.
Törene, Vali Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvvet Komutan Yardımcısı Korgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, 16. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Son Güncelleme: 28.08.2015 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.