Şehitkamil'e şehit ateşi düştü; Oğuzcan Yüzbaş'nın naaşı bekleniyor

Terör örgütü PKK'ya yönelik Lice'de düzenlenen operasyonda şehit olan Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın Gaziantep’teki baba ocağına ateş düştü.

19 Mart 2017 Pazar 22:33
Şehitkamil'e şehit ateşi düştü; Oğuzcan Yüzbaş'nın naaşı bekleniyor






Şehitkamil'e şehit ateşi düştü; Oğuzcan Yüzbaş'nın naaşı bekleniyor

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda çıkan çatışmada şehit olan Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın Gaziantep’teki baba ocağına ateş düştü.
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda çıkan çatışmada şehit olan Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın acı haberini Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde Ulus Mahallesi’nde yaşayan ailesine askeri yetkililer verdi. Acı haberin ardından şehidin yakınları eve akın ederken, binaya da Türk bayrağı asıldı.
Elazığ’da görevli olan ve geçici görevle Diyarbakır’a gönderilen şehit Yüzbaşı Oğuzcan’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.
Anahtar Kelimeler:
Yüzbaşı Fuat Oğuzcan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.