Şehitkamilli tekvandocular, madalya ile döndü

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:06
Şehitkamilli tekvandocular, madalya ile döndü






GAZİANTEP (CİHAN)- Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanlığı'nca 7 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen 2. Uluslararası Open Tekvando Şampiyonası'nda Şehitkamil Belediyesporlu sporcular kategorilerinde ikinci ve üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada Gizem Nur Albayram ikinci, Hakan Dikbaş ise üçüncü olarak şehre madalya ile döndü.

Şehitkamil Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Cuma Tabur, şampiyona ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Sporcularımız gelişimi açısından mükemmel bir turnuvaya katıldığımızı söyleyebilirim. Bu organizasyon bizim için her anlamda faydalı geçti, sporcularımız bir yandan zorlu maçlarda kendilerini geliştirme imkanı bulurken, bir yandan da kültürel anlamda diğer ülkelerin sporcuları ile kaynaşma fırsatı buldular. dedi.

Yeşil siyahlı kulübün şampiyon sporcuları Gizem Nur Albayram ve Hakan Dikbaş kendileri için düzenlenen ödül töreninde, elde ettikleri başarıları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu´na hediye etmek istediklerini söyledi.

Şampiyonada gümüş madalya kazanan Gizem Nur Albayram, Hocamıza, idarecilerimize, yöneticilerimize, kulüp başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum ancak en büyük teşekkürüm Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu´na. Başkanımız sağ olsun her konuda yanımızda oluyor. Biz sporcuların sahip olması gereken tüm ihtiyaçlar Şehitkamil Belediyesi çatısı altında karşılanıyor. Bu sebeple elde ettiğimiz başarılarda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. diye konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.