Selahattin Demirtaş'a suikast girişimi.. Demirtaş'a suikast nerede oldu?

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'a Suikast girişimi haberi gündeme bomba gibi düştü. Demirtaş'ın sosyal medyada 'Ölüm Allah'ın emri' yazılı Kürtçe mesajıyla ortaya atılan iddianın detayları henüz bilinmiyor.. Demirtaş'a suikast haberinin devamını oku..

23 Kasım 2015 Pazartesi 01:20
Selahattin Demirtaş'a suikast girişimi.. Demirtaş'a suikast nerede oldu?






HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a suikast girişimi..

Türkiye güne dün geç saatlerde HDP'li Demirtaş'a silahlı saldırı girişimi haberiyle sarsıldı. Sosyal Medya'da Demirtaş'ın Kürtçe attığı mesajla ortaya çıkan haberin ardından, polis kaynakları henüz bir açıklama yapmadı. İddiaya göre HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın aracına nereden geldiği belli olmayan bir kurşun isabet etti. Saldırının ne zaman ve nerede yapıldığı ise henüz tam olarak bilinmiyor..
Silah sesi duymayan Demirtaş ve korumaları mermi izini araçtan inince fark etti. Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

SUİKAST GİRİŞİMİ NEREDE OLDU?

Terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen ANF haber ajansının haberine göre, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın aracına silahlı saldırıda bulunuldu. ANF’ye bilgi veren Demirtaş “Makam aracının kurşun geçirmez arka camının kafa hizasında mermi izi tespit edildi” dedi.

Sesi fark etmediklerini söyleyen Demirtaş, araçtan indiklerinde korumaların mermi izini gördüğünü belirtti. Demirtaş aracın emniyet müdürlüğü kriminal laboratuvarına götürüldüğünü, incelemeler yapıldığını da vurgulayarak, mermi çekirdeğine rastlanmadığını da söyledi.

Reuters Haber Ajansı'nın, HDP'ye dayandırdığı haberinde partinin Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a bir silahlı saldırı girişiminde bulunulduğunu ve Demirtaş'ın saldırı girişiminden yara almadan kurtulduğunu iddia etti.

Saldırının olduğu iddiasının yayıldığı dakikalarda Demirtaş, Kürtçe 'Ölüm Allah'ın emri' şeklinde tweet attı.
Son Güncelleme: 23.11.2015 01:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.