Selçuk Üniversitesi'nde pompalı dehşeti son anda önlendi

Ankara'da Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel, Ukrayna'da Tıp Fakültesi öğrencisi iki genç kızın katledilmesinin hemen ardından Konya'da dengesiz birinin pompalı dehşeti son anda önlendi.

07 Ocak 2019 Pazartesi 19:11
Selçuk Üniversitesi'nde pompalı dehşeti son anda önlendi






Selçuk Üniversitesi'nde pompalı dehşeti son anda önlendi



Kadınlara, genç kızlara yönelik şiddetin terör boyutuna ulaştığı Türkiye'de, kadın katillerine milyonlarca insan önünde TV mikrofonları uzatılırken, cinayetler, saldırılar durmak bilmiyor.

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'in öldüren kopyacı Hasan İsmail adlı katil cezaevine gönderilirken, bir acı haber Ukrayna'dan geldi. Bu ülkednin Harkov kentinde üniversite öğrenimi gören Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi'ni öldüren katil zanlısı Hüsnü Can Çökmez'in Pendik'te yakalanırken, bugün de Kırşehir'den Konya'ya elinde pompalı silahla gelen dengesiz, genç bir kızı öldürmeye kalktı.

Konya Selçuk üniversitesi güvenlik görevlilerinin dikkati bir faciayı önledi. 25 yaşındaki Y.D. platonik duygular beslediği ve defalarca arkadaşlık teklif ettiği kızın okuduğu Selçuk Üniversitesine çantasında sakladığı pompalı tüfek ile geldi. Üniversite güvenlik görevlileri durumu fark edip önce polis çağırdı ardından öfkeli aşığı oyaladı...


Konya Selçuk üniversitesi akşam saatlerinde aklı almaz bir olaya tanıklık etti. 25 yaşındaki Y.D. arkadaşlık teklifini reddeden Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümü 4. Sınıf öğrencisi S.K ile görüşmek için memleketi Kırşehir’den Konya’ya geldi.


Selçuk Üniversitesi kampüsüne gelen Y.D. üniversite güvenlik görevlilerinin dikkatinden kaçmadı. Çantasından çıkardığı pompalı tüfeği boğazına dayayan Y.D. arkadaşlık isteğini kabul etmeyen S.K ile görüşmek istediğini aksi taktirde kendisini öldüreceğini söyledi. Kampüse kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Takıntılı olduğu 24 yaşındaki S.K’nın öğrenim gördüğü İletişim Fakültesi binasının önüne kadar boğazına dayadığı pompalı tüfekle gelen genç platonik aşık burada kendisine yaklaşan polisleri görünce tekrar kendini öldürmekle tehdit edip polislerin yaklaşmasını engelledi. Bu sırada fakültede öğrenim gören öğrenciler Y.D.’nin haberi olmadan arka kapıdan tahliye edildi. 1 saat süren ikna çabasının ardından Y.D. pompalı tüfek ile birlikte polise teslim oldu.

Y.D. sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan dilek 2019-01-07 21:17:43

nasıl bir ülke haline geldik, eline silah alan okullara dalıyor. takıntılı manyaklar kadınları kızları katlediyor bu şerefsiz pisliklerin aileleri ne yapıyor hiç bilen var mı?