Selvigül Şahin'den 'Kalemin Yazgısı' Okur Kitaplığı’ndan çıktı

“Yazgınızı yaşarken, bazı insanlar bir ayet gibi çıkar karşınıza… Bunlar eşinizdir, evlatlarınızdır, dostlarınızdır. Onlarla yollarınızın kesişmesi kaderdir, yazgıdır. Birlikte yürüdüğünüz yol, paylaşımlarınız, ortak değerleriniz, ötelere adımlarınız vardır.

28 Kasım 2014 Cuma 13:24
Selvigül Şahin'den 'Kalemin Yazgısı' Okur Kitaplığı’ndan çıktı






Selvigül Şahin'den 'Kalemin Yazgısı' Okur Kitaplığı’ndan çıktı

Yazarımız Selvigül Şahin’den “Kalemin Yazgısı” çıktı! Kalemin Yazgısı Yazarımız Selvigül Şahin Kandoğmuş’un yeni kitabı “Kalemin Yazgısı” Okur Kitaplığı’ndan çıktı. Kalemin Yazgısı; duygu, düşünce, inanç ve dua ile harmanlanıp insana, insanlığa sonrasını hatırlatıp adalet ve vicdana çağırıyor. “Yazgınızı yaşarken, bazı insanlar bir ayet gibi çıkar karşınıza… Bunlar eşinizdir, evlatlarınızdır, dostlarınızdır. Onlarla yollarınızın kesişmesi kaderdir, yazgıdır. Birlikte yürüdüğünüz yol, paylaşımlarınız, ortak değerleriniz, ötelere adımlarınız vardır. ‘Bu dünyayı ne yapıp yapıp Öteki Dünyadan haberdar kılmalı. Onunla tanıştırmalı. Unutmuş olduğu o dünyayı ona hatırlatmalı. Cennete doğru uzatmalı’ diye hatırlatmalar yapar Üstad Sezai Karakoç.” Selvigül Şahin, Kalemin Yazgısı kitabında unutmuş olduğu dünyayı hatırlatıyor okura. Kaleminin mürekkebini canhıraş ve mütevazi duygularla Cennete doğru uzanmak isteyenleri kurtuluşa ve duaya davet etmek için akıtıyor. Kalemin Yazgısı, duygu, düşünce, inanç ve dua ile harmanlanıp insana, insanlığa sonrasını hatırlatıp adalet ve vicdana çağırıyor.
Son Güncelleme: 28.11.2014 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.