Semih'in 3 golü Fenerbahçe'ye yetmedi

15 Temmuz 2011 Cuma 02:03
Semih'in 3 golü Fenerbahçe'ye yetmedi








Belçikalı Sebastian Delferriere, Vincent Despiegeleer, Patrick Plumes hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Fenerbahçe, Mert, Orhan, Bilica, Bekir, Caner, Özer(Dk 46 Dia), Selçuk (Dk. 72 Gökhan), Cristian, Stoch(Dk. 72 Emre)- Semih, Güiza(Dk.46 Sezer)kadrosuyla mücadele etti.

Karşılaşmada Twente'nin golleri 3. dakikada Tiendalli 15. dakikada Berghuis 19 ve 37. dakikada De Jong;tan gelirken Fenerbahçe'nin üç golünü de 43,71 ve 79. dakikalarda Semih kaydetti.

Le Burton Stadı'ndaki karşılaşmada Twente Mihaylov, Cornelisse, Wisgerhof, Rama (Dk.46 Vujicevic), De Jong (Dk. 77 Rendla), Bajrami (Dk. 62 John), Janssen, Douglas, Tiendalli (Dk. 62 Bhysse) Chadli (Dk. 77 Gouriye), Berghuis kadrosuyla mücadele etti.

-MAÇTAN NOTLAR-

Fenerbahçe 53 gün sonra ilk kez karşılaşmaya çıktı.

Maç esnasında Fenerbahçeli taraftarların Trabzonspor forması yakması dikkati çekti.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün yolu kaybetmesi nedeniyle sarı-lacivertli takım maça 30 dakika kala karşılaşmanın oynanacağı stada geldi.

Fenerbahçeli futbolcu Emenike karşılaşmayı tribünde izledi. Bu futbolcunun tedavisinin Brüksel'de devam edileceği öğrenildi.

Öte yandan maç sonrasında penaltı atışları yapıldı. Penaltı atışlarını Fenerbahçe 5-3 kazandı. Turnuvada penaltı sonuçlarının puan ve averaj halinde dikkate alınacağı ifade edildi.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman maç sonunda yaptığı açıklamada skorun önemli olmadığını söylediklerini ancak 37. dakikada 4-0 olması nedeniyle skorun önemli hale geldiğini kaydetti.

Futbolun hatalar oyunu olduğunu vurgulayan Kocaman, ''Oyuncularımın yaptığı hatalara bakmıyorum. Kişisel hataları konuşmak istemiyorum, skorun 4-0'a gelmesi ne kadar kötüyse 4-4'ün eşiğine gelmemiz de o kadar iyi. Tempomuzu ve kalitemizi daha da arttırmamız gerekiyor'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.