Sende mi Vali Amca: Vali Avni Mutlu görevden uzaklaştırıldı

Müritler darbesi girişimi sonrası hazırlanan FETÖ'cü liste adı geçen Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da açığı alındı.

19 Temmuz 2016 Salı 10:57
Sende mi Vali Amca: Vali Avni Mutlu görevden uzaklaştırıldı






Sende mi Vali Amca: Vali Avni Mutlu görevden uzaklaştırıldı


Son Dakika Haberleri, Müritler darbesi girişimi sonrası hazırlanan FETÖ'cü liste adı geçen Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da açığı alındı.

Hüseyin Avni Mutlu 15 Temmuz demokrasiye darbe girişimi gecesi yaşanan olayların ardından görevden uzaklaştırılan isimler arasında yer aldığı öğrenildi

Yoğun kar yağışı dönemlerinde İstanbul'da çocukların 'Vali amca okulları tatil et' diyerek seslendiği Mutlu'nun görevden uzaklaştırılması akılları karıştırdı. İçişleri Bakanlığınca, merkez ve taşra teşkilatlarında görevli 246 mülki idare amiri, 7 bin 899 emniyet, 614 jandarma ve aralarında sahil güvenlik komutanının da bulunduğu 18 sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 8 bin 777 personel görevden uzaklaştırıldı.

Görevden uzaklaştırılan 246 mülki idare amirinin içerisinde en dikkat çekeni, İstanbul'un eski Valisi olan ve daha sonra Merkez'e alınan Hüseyin Avni Mutlu oldu. Mutlu, Merkez'deki görevinden de uzaklaştırıldı.



 
Son Güncelleme: 20.07.2016 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.