Şengül: Şehir dönüşümünde rant önce vatandaşa yansıyacak

29 Kasım 2012 Perşembe 16:15
Şengül: Şehir dönüşümünde rant önce vatandaşa yansıyacak






İZMİR (CİHAN)- AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Bostanlı Esnaf Sanayici İşadamları Derneği (BEGİAD)'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Feyyaz Sungur ve üyelerle biraraya gelen Şengül, şehir dönüşümü ve Büyükşehir Kanunu ekseninde açıklamalarda bulundu. Rant dedikodularına da cevap veren Şengül, Dönüşümde rant, öncelikle vatandaşa yansıyacaktır. Bunun dışında çıkan dedikodular asılsızdır. dedi. Şengül'e ziyareti sırasında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Büyükşehir Kanunu sayesinde, yıllardır hizmetin gidemediği köylere ve beldelere çok daha hızlı hizmet götürme imkanına sahip olunacağını belirten Milletvekili Şengül, Bazıları insanlara kentsel dönüşümle ilgili korkular salıyor, yalan siyaset yapıyor. Diyorlar ki, 'AK Parti geldi, kentsel dönüşüm altında evlerinizi yıkıp sizi buralardan taşıyacak.' Bunlar kesinlikle yalan ifadeler. Yaptıkları siyaset de yalan siyasettir. Bizim tek derdimiz insanlarımıza daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sağlıklı çevreler oluşturmaktır. Bunu halkımızla beraber başaracağız ve rant dedikodularının da asılsız olduğunu göstereceğiz. Önemli olan bu rantın nasıl paylaşılacağı, kime verileceğidir. Burada planlamaların, analiz ve fizibilite çalışmalarının ardından dönüşüm çalışmalarına başlandığında, binanın değeri bir ise iki olacak. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.