Şengül: Yasakçı ve darbeci zihniyet CHP´nin genlerinde var

04 Aralık 2012 Salı 10:39
Şengül: Yasakçı ve darbeci zihniyet CHP´nin genlerinde var






İZMİR (CİHAN)- AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ´ın, AK Partili belediye meclis üyelerini toplantı salonundan zorla çıkartmasına ve içeriye almamasına sert tepki gösterdi. Şengül, Yasakçı zihniyet, CHP'nin genlerinde var. Demokrasi, CHP'li siyasetçilerde alerji yapıyor. Yıllarca askerî ve bürokratik vesayetin gölgesi altında demokrasiden bihaber siyaset yapan CHP, bugünün normalleşen Türkiye´sinde demokrasi iklimine ayak uyduramamıştır. dedi.

Başkan Karabağ´ın yaklaşımının son derece çirkin olduğunu belirten Milletvekili Şengül, Bir taraftan çıkıp hoşgörü ve özgürlüklerin simge kenti İzmir diyeceksin, diğer taraftan meşru dairede yaptığı muhalefet yüzünden AK Partili belediye meclis üyelerimizi zorbalık yoluyla egale etmeye kalkacaksın. Bu olay, CHP´nin ruh köklerini oluşturan darbeci anlayışın dışavurumundan başka bir şey değildir. diye konuştu. Şengül, şu açıklamalarda bulundu: Sayın Karabağ rahat olsun. Bu iş yapmaz, beceriksiz belediyecilik anlayışınız, zorbalıkla örtülemeyecek kadar ayyuka çıkmış vaziyette. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Bu tahammülsüz tutum, İzmir´de CHP´nin yaşadığı kolektif paniğin en somut göstergesidir. Nasıl Sayın Karabağ´ı halk seçmişse belediye meclis üyelerini de halk seçmiştir. Bu hiçbir zaman unutulmamalıdır.

CHP´nin yerel seçimler yaklaştıkça başarısızlıkları sebebiyle agresifleştiğini ifade eden Aydın Şengül, Artık İzmir´de alışkanlıklar değişiyor. Hiç eleştirilmeyen, ne yaparsa yapsın kimseye hesap vermeyen CHP´liler artık eleştiriliyor. Hesap verilmesi için sorgulanıyor. İzmir halkı da sormaya ve sorgulamaya başladı. Yerel seçimler yaklaştıkça ve başarısızlıkları ortaya çıktıkça CHP´li belediye başkanları daha da agresifleşiyor ama korkunun ecele faydası yok. İzmirliler artık CHP´nin gerçek yüzünü görmeye başladı. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.