Servise motosikletle yetişmeye çalışan öğrenciler kaza yaptı

04 Aralık 2012 Salı 18:11
Servise motosikletle yetişmeye çalışan öğrenciler kaza yaptı






OSMANİYE (CİHAN)- Osmaniye'de okul servisine yetişmeye çalışan motosikletli öğrenci, çamurlu yolda yere düştü. Kendisi ile birlikte arkasındaki 2 öğrenci yakınları tarafından sağlık kuruluşuna götürüldü.

Kaza, Osmaniye merkeze Bağlı Dervişiye köyünün Bıçakçı Mahallesi yolunda meydana geldi. Havanın yağışlı olmasından dolayı köy merkezine gelen öğrenci servisine yetişmek için babasının 80 AB 492 plakalı motosikletini alan lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Orhan Ateş, yaklaşık 5 kilometre mesafedeki çamurlu yolda ilerlerken kayarak yere düştü. 10 metre sürüklenerek durabilen motosikletteki sürücü ile birlikte amca çocukları Hakkı Ateş (14) ve Abdullah Ateş (13) hafif şekilde yaralandı. Yaralı öğrenciler yakınlarının aracı ile köydeki sağlık kuruluşuna götürülüp tedavileri yaptırıldı.

5 kilometrelik yolu her gün yayan yürüdüklerini, havanın yağışlı olmasından dolayı bugün motosikletle servise yetişmeye çalıştıklarını belirten Orhan Ateş, Öğrenci servisi ikametlerimize kadar gelmediği için bu yolu kendi imkanlarımızla katediyoruz. Bugün de kaza yaptık, ancak ucuz atlattık. Bizim isteğimiz servisin evlerimize kadar gelip bizleri alması, ama bir türlü sesimizi duyan olmuyor. dedi.

Öğrenci velisi Saim Ateş ise 40 haneli mahallelerinde kız öğrencileri ile birlikte 8 öğrencinin bu çileyi her gün çektiğini belirterek, Milli Eğitim'e servis konusunda dilekçemizi verdik. Bize denen, 'bu sene idare edin gelecek sene özel olarak servis vereceğim' dediler. Devlet bu servisi veriyor da bu bizim talebelerden mi kıskanıyorlar? diyerek tepki gösterdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.