Sevgilisini otomobilde çırılçıplak soydu, ateşe verdi, yola atarak kaçtı

Kadınlara yönelik şiddetin boyutları her geçen gün daha da vahşileşerek artıyor. Bursa'da Umut V. adlı gözü dönmüş cani, sevgilisi olduğu iddia edilen Şengül Vatansever adlı genç kadını aracın içinde soydu, üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Katil zanlısı kaçarken yakalandı.

28 Eylül 2018 Cuma 13:53
Sevgilisini otomobilde çırılçıplak soydu, ateşe verdi, yola atarak kaçtı






Sevgilisini otomobilde yakarak çırılçıplak yola attı kaçtı

Böyle vahşet görülmedi. Kadınlara yönelik vahşi saldırının son örneği Bursa'da kendini gösterdi. Merkez ilçe Yıldırım'da Umut V. adlı cani ruhlu maganda, sevgilisi Şengül Vatansever'i kullandığı aracın içinde çırılçıplak soyarak üzerine benzin döktü. Genç kadını ateşe veren katil zanlısı daha sonra aracın içinden attı. Talihsiz kadın ise kaldırıldığı hastanede can verdi.

Bursa'da Ümit V.'nin bir süredir birlikte olduğu Şengül Vatansever'i otomobilde yaktıktan sonra sokağa atma anları, cep telefonu ile görüntülendi. Çıplak halde yol ortasına atılan kadının üzeri örtüldükten sonra hastaneye kaldırıldığı görülüyor.


Olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde pazar günü meydana geldi. DHA'nın haberine göre, Şengül Vatansever, Kütahya Domaniç'ten gelen erkek arkadaşı Ümit V. ile buluştu. İddiaya göre ayrılık aşamasında olan ikili, Millet Mahallesi'nde otomobilin içerisinde tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından Ümit V., otomobilde bulunan benzini, direnmesine rağmen Vatansever'in üzerine dökerek ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Vatansever'i otomobilden indirirken, kendisi de kısmen yanan Ümit V., araçla olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Yol kenarında bir kadının yandığını gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi vücudunda ağır yanıklar olan Vatansever'i Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheli Ümit V.'yi kovalamaca sonucu yakaladı. Ancak, Ümit V. de vücudundaki yanıklar nedeniyle Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Vücutlarında ağır derece yanıklar meydana gelen Şengül Vatansever ile Ümit V., Uludağ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bulunan Yanık Ünitesi'nin tadilatta olması ve bu nedenle hasta kabul etmemesi nedeniyle Kocaeli'ye sevk edildi. Şengül Vatansever, dün doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi..

Son Güncelleme: 28.09.2018 10:55
Anahtar Kelimeler:
Kadı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem yavuz günay 2018-10-01 18:17:38

Manyak adam Allah cezanı versin inşAllah