'Sevgiye Uzanan Eller' Kozan´da

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:19
'Sevgiye Uzanan Eller' Kozan´da






ADANA (CİHAN)- Adana Valiliği tarafından 'Sevgiye Uzanan Eller' projesi kapsamında İzcilik İl Temsilciliği ekipleri, kontrolünde Adana´ya doğu ve güneydoğu bölgelerinden göç eden 11-16 yaş arası 120 çocuk Kozan´ı gezdi.

Kozan Belediyesi´nin ev sahipliğinde gerçekleşen gezi programında 15 görevli eşliğinde Yaverin Konağı, Kozan Kalesi, Manastır Piknik Alanı, Aşağı Yukarı Çarşı, Hoşkadem Camii, Bedesten ve Atatürk Parkı´nı gezen grup Dağılcak Sosyal Tesisleri'nde kendileri onuruna verilen öğle yemeği sonrası Atatürk Parkı ve Türk Büyükleri anıtını gezdi.

Gezi ile ilgili değerlendirmede bulunan Kafile Sorumlusu Ayhan Binboğa, Adana Valiliğimiz ve Kozan Belediyemizin destekleri ile bugün ilimize doğu ve güneydoğu bölgelerinden iç göçle gelip hayatlarında ilk defa il dışına çıkan yaklaşık 120 çocuğumuza Kozan´ımızın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdirme imkanı bulduk. Bugünkü gezimizde çocuklarımızdan desteklerini esirgemeyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve personellerine teşekkür ediyoruz. Güzel bir gezi oldu. İl İzcilik Temsilciliği olarak zaman zaman bu tarzda etkinliklerimiz olacaktır. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.