Şikede dün kimler adliyeye götürüldü?

14 Temmuz 2011 Perşembe 00:50
Şikede dün kimler adliyeye götürüldü?






Şikede dün kimler adliyeye götürüldü?


Şike soruşturması kapsamında gözaltında bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, futbolcu İbrahim Akın ile Ufuk Özerten, Ahmet Ateş ve İsmail Anıl, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

Adalı, Havutçu ve beraberindeki 4 kişi sağlık kontrolünden geçirildi

'Futbolda şike' soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen, aralarında Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı ve Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da bulunduğu 6 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek için geldikleri emniyette gözaltına alınan, Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, futbolcu İbrahim Akın, Futbol Federasyonu eski yöneticisi Ufuk Özerten, Ahmet Ateş ve İsmail Anıl, İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmişti. 6 kişi adliyede sağlık kontrolünden geçirildi.

Adalı ve Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 6 şüphelinin soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulanması bekleniyor.

Levent Kızıl, Yılmaz Vural ve beraberindekiler sağlık kontrolünden geçirildi

'Futbolda şike' soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticisi Levent Kızıl, teknik direktör Yılmaz Vural, Ankaragücü Kulübü eski yöneticisi Mümtaz Karakaya, Trabzonspor Yöneticisi Recep Denizer ve Trabzonspor İdari Menejeri Caner Çuvalcıoğlu'nun da bulunduğu 9 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçiriliyor. Aralarında TFF eski yöneticisi Levent Kızıl, teknik direktör Yılmaz Vural, Ankaragücü eski yöneticisi Mümtaz Karakaya, Trabzonspor Yöneticisi Recep Denizer ve kulüp idari menejeri Caner Çuvalcıoğlu'nun da bulunduğu 9 kişi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Şüpheliler, ardından ifadelerine devam edilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ufuk Özerten serbest bırakıldı

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticisi Ufuk Özerten savcılıkça serbest bırakıldı.

Soruşturmayı yürüten özel yetkili cumhuriyet savcısı Mehmet Berk tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Özerten, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Özerten, adliyeden ayrılırken basın mensuplarının soruları üzerine, ''Söylenecek bir şey yok. İnşallah kısa süre sonra görüşürüz arkadaşlar. En azından kirlendiği söylenen futbol ortamında temiz kaldığım, mahkemeye sevk edilmeden savcılıkça serbest bırakılmamdan anlaşılmıştır. Hayatımın hiçbir döneminde kirli bir noktam olmadı. Herhalde ifadem alınmak için buraya çağrıldım. İfademi aldılar, serbest bırakıldım. Adalete ve 2 gün bizi misafir eden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teşekkür ederim. Her şey nezaket içinde yapıldı'' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.