Silahlı kavgada bir kişi yaralandı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:18
Silahlı kavgada bir kişi yaralandı






KÜTAHYA (CİHAN)- Kütahya'da aynı arkadaş grubu arasında çıkan tartışma sonrası bir kişi silahla yaralandı.

Olay, Gaybi Efendi Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerinde meydana geldi. Özkan Erbay (28) akşam saatlerinde eşinin ilaçlarını almak için evinden çıktıktan sonra bir arkadaşının işlettiği hediyelik eşya ve tütün dükkanına geldi. Bir süre burada alkol aldıkları öğrenilen işletme sahibi E.F. ile Özkan Erbay tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın ardından E.F. çekmecede bulunan tabanca ile Özkan Erbay'ı dükkandan dışarıya çıkarttı. E.F., Erbay'a bir el ateş ederek yaraladı.

Olay yerine yakın bir arkadaşını arayan Özkan Erbay, kendisini hastaneye götürmesini istedi. Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hastaneye gelen polis ekiplerine bir süre yanlış beyanda bulunan Özkan Erbay daha sonra olayın şüphelisi ve olay yerini bildirdi.
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bahse konu işletme önünde mermi çekirdeği ile parmak izi tespitinde bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.