Silvan'daki hain saldırı İzmir'de protesto edildi

15 Temmuz 2011 Cuma 22:03
Silvan'daki hain saldırı İzmir'de protesto edildi






İZMİR (CİHAN)- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü üyeleri tarafından 13 askerin şehit edilmesi protesto edildi. Cumhuriyet Güçbirliği üyesi bir grup 13 askerin şehit edilmesini yürüyüş ve basın açıklamasıyla protesto etti.
Grup adına konuşan Cumhuriyet Güçbirliği yetkilisi Özgür Senger, Dün 13 Mehmetçiğimiz şehit edilmiş ve bundan 2 saat sonra, PKK gündemindeki Demokratik Toplum Kongresi'nce Türkiye'nin bölündüğü ilan edilmiştir. Bu Amerika'nın oyunudur dedi.Akşam saatlerinde, Karşıyaka İZBAN istasyonu önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik Cumhuriyet Güçbirliği üyesi grup, ellerinde Türk bayraklarıyla, 'Kahrolsun PKK, kahrolsun Amerika', 'Yurt sever İzmir ülkene sahip çık', 'Türk Kürt hepimiz bir milletiz' sloganları atarak Çarşı girişine yürüdü. Grup adına konuşan Özgür Senger, Suriye, Irak ve Türkiye'nin sözde Kürt partileri, kurulmakta olan sözde Kürdistan'ın tek bayrağının olması için bayrak konferansı yapıyormuş. Biz de o konferansa bir öneri gönderiyoruz buradan. Milyonlarca insanı öldüren Amerika neyinize yetmiyor.
Biliyoruz ki o kukla devletin bayrak direklerine, Kürdümüzü temsil eden bayraklar çekilmeyecek. O bayrak direklerine Amerikan emperyalizminin bayrak sancakları dikilecek diye konuştu. Basın açıklamasının ardından bir süre daha slogan atan grup daha sonra sessizce dağıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.