Simav Devlet Hastanesi Başhekimi öğrencilere seminer verdi

07 Aralık 2012 Cuma 14:23
Simav Devlet Hastanesi Başhekimi öğrencilere seminer verdi






KÜTAHYA (CİHAN)- Simav Devlet Hastanesi Başhekimi Mesut Karaca, Simav Kız Meslek ve Teknik Lisesi'nden gelen Hasta/Yaşlı Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencilerine seminer verdi. Seminere Okul Müdürü Yaşar Kaan Ulu, bölüm öğretmenleri ve hemşireler de katıldı.

Yaptıkları işlerin önemini ve uluslararası değerini anlatan Başhekim Karaca, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri adı altında yer alan dallarda sektörün ihtiyaçlarıyla bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli mesleki yeterlilikler kazandırılan nitelikli meslek elemanlarına her zaman ihtiyaç vardır. Yaptığınız işin önemini bilin. Yaşlı bakımı, hasta bakımı, engelli bakımı gibi dallarla bu bölüm, Sağlık Bakanlığı ve hastanelerin işleyişleri açısından gittikçe önem kazanmaktadır. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.