Sincan'da üç yılda 210 kilometre yol açıldı

07 Aralık 2012 Cuma 10:46
Sincan'da üç yılda 210 kilometre yol açıldı






ANKARA (CİHAN)- Büyükşehir ve Sincan belediyelerinin işbirliği ile Sincan'a 3 yılda 1 milyon tona yakın asfalt serildi. İlçede, üç yılda 210 kilometre yol açılırken, kırık asfaltlarla beraber 938 bin 832 ton asfalt serimi yapıldı.

Sincan Belediyesi, ilçede 351 bin 168 metrekare kaldırım taşı ve 351 bin 158 metre bordür döşedi. Ayrıca, belediye 143 okulun, 122 caminin ve 95 kamu hizmeti binasının çevre düzenlemesini yaptı.

Sincan´da asfaltlanmayan yol kalmayana kadar çalışmaların süreceğini söyleyen Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincanımızda ulaşım artık daha rahat ve güvenli. Bozuk ve kötü durumda yollarımızı yeniledik. Büyükşehir Belediyemizin desteği ve yardımları sayesinde ilçemizde asfaltlanmayan yol kalmayacak. Bizi her konuda destekledikleri gibi bu konuda da yardımlarını esirgemediler. Bir kez daha her zaman yanımızda olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek´e, ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. dedi.

Daha düzenli yollar, daha güzel bir Sincan için çalıştıklarını vurgulayan Tuna, 500 bin vatandaşımızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Her yere ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımıza, halkımızdan aldığımız destekle devam edeceğiz. diye ifade etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.