Sınıfta terör propagandası yapan öğretm üyesi gözaltında

AMASYA Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan Çise Atalay ders sırasında terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

30 Aralık 2015 Çarşamba 22:08
Sınıfta terör propagandası yapan öğretm üyesi gözaltında






Sınıfta terör propagandası yapan öğretm üyesi gözaltında

AMASYA Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'nde öğretim görevlisi olan Çise Atalay dersinde sosyal hak ve insan hakları ihlallerinden söz ettiği sırada bir öğrencisi 'terör propogandası' yaptığı iddiasıyla polise ihbar edildi. Atalay, ders bitiminde amfiden çıktığı sırada polis tarafından gözaltına alındı.

AMASYA ÜNİVERSİTESİ ŞOKTA

Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'nde öğretim görevlisi, Eğitim-Sen ve Sosyal Haklar Derneği üyesi olan Çise Atalay, bugün kendi dersinde sosyal hak ve insan hakları ihlallerinden bahsetti. Öğretim görevlisi Atalay'ın hak ihlalleriyle ilgili konuşması sırasında bir öğrencisi 155 polis imdat hattını arayarak 'terör propogandası' yaptığı iddiasıyla ihbarda bulundu.

OFİSİNDE ARAMA YAPILDI
 
İhbar üzerine fakülteye gelen polis ekipleri, ders bitiminde Çise Atalay'ı amfiden çıktığı sırada gözaltına aldı. Amasya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet savcısının talimatı ile Çise Atalay’ın evinde ve Amasya Üniversitesi'ndeki kendisine ait çalışma odasında da arama yaptı. Polisler aramada çalışma ofisinde bulunan dökümanların ve bilgisayarında bulunan verilerin kopyasını aldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Son Güncelleme: 30.12.2015 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.