Sınır hattı boyunca yoğun topçu atışı var

TSK'nın Afrin operasyonu sırasında PKK'lı teröristlerin üstlendiği mevziler karadan ve havadan vuruluyor. Operasyon bilgisi Şam yönetimine de yazılı olarak bildirildi.

20 Ocak 2018 Cumartesi 19:54
Sınır hattı boyunca yoğun topçu atışı var






Sınır hattı boyunca yoğun topçu atışı var

PKK'lı teröristlerin Hatay Gülbaba yakınlarındaki saldırı düzenlediği bildirildi. Uçaksavar ve havan toplarıyla düzenlenen saldırıda kullanılan terörist mevziler ağır topçu atışlarıyla imha edildi. Bu arada saldırı sırasında bir uçaksavar mermisi de sivil yerleşim yerlerine düştü.

DİYARBAKIR VE İNCİRLİK'TE UÇAKLAR SÜREKLİ HAVALANIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Afrin'e yönelik düzenlediği harekatın başladığı dakikalarda, Diyarbakır'daki 8'inci Ana Jet Üssü'nden çok sayıda F-16 savaş uçağının havalandığı görüldü.
TSK'nın, terör örgütleri PKK/PYD-YPG ile DEAŞ'ın kontrolünde bulunan Suriye'nin Afrin kentine yönelik 'Zeytin Dalı Harekâtı'na başladığının duyurulmasının ardından, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesindeki 8'inci Ana Jet Üssü'nden F-16 uçakları havalanmaya başladı. Yaklaşık 10 savaş uçağının peş peşe havalandığı gözlendi. Savaş uçağı hareketliliği akşam saatlerine kadar devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.