Şirin Payzın'a Kaymakam Güntepe'den zor soru

Terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen haber ajansları ve gazetelerin muhabirlerine yönelik saldırıları haber konusu yapan Şirin Payzın, Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin sorusuna cevap veremedi.

07 Ekim 2015 Çarşamba 02:16
Şirin Payzın'a Kaymakam Güntepe'den zor soru






Şirin Payzın'a Kaymakam Güntepe'den zor soru

Terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen haber ajansları ve gazetelerin muhabirlerine yönelik saldırıları haber konusu yapan Şirin Payzın, Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin sorusuna cevap veremedi.  CNNTurk'teki programında PKK ajansında görev alan kişilere saldırı yapıldığı iddiasının ele alınacağının duyurması üzerine, HDP'lilerin tehdit ettiği ve PKK'lıların saldırdığı Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, Payzın'ı terletecek bir soru sordu...

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, teröre yönelik olarak tavrını kararlılıkla sürdürürken, yaşanan olaylara da resmi Twitter hesabı üzerinden tepki göstermeye devam ediyor. Bunun en yeni örneği de Şirin Payzın'ın CNNTurk'teki programına dair paylaşımında görüldü.

Payzın, programında PKK'nın haber ajansında görev alan kişilere yapılan saldırıların konuşulacağına dair bir paylaşımda bulundu.

Bunun üzerine Kaymakam Güntepe, adete taşı gediğine koyduğu bir tweetle Payzın'a seslendi. İşte o tweet:

"Kaymakamın evine atılan bombayla hakimlerimizin evine atılan keskin nişancı mermilerini de konuşacak mısınız?"

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, PKK'nın hain terör saldırılarına ve evinin bombalanmasına karşı ilçenin güvenliğini elden bırakmayınca HDP'li vekiller tarafından tehdit edilmişti.
Son Güncelleme: 07.10.2015 10:07
Anahtar Kelimeler:
Şirin Payzın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.