Şırnak'ta çatışma; Mersin'e şehit ateşi düştü

Şırnak'ta yürütülen operasyonlar sırasında şehit düşen Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker'in baba ocağına acı haber akşam saatlerinde ulaştı.

19 Nisan 2016 Salı 23:56
Şırnak'ta çatışma; Mersin'e şehit ateşi düştü






Şırnak'ta çatışma; Mersin'e şehit ateşi düştü


Şırnak'ta operasyonlar sırasında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker'in Mersin'deki baba ocağına acı haber ulaştı.

Merkez Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi 87109 Sokak'ta oturan babası Hasan Eker ve annesi Aynur Eker'e, çocukları Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker'in şehadet haberi, Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ve askeri yetkililer tarafından verildi. Aynı anda şehit astsubayın yaklaşık 1.5 yıl önce evlendiği Ankara'da yaşayan eşi Seçil Eker'e de yine askeri yetkililer tarafından acı haber ulaştırıldı.

Çocukları Murat Erdi Eker'in şehadet haberi ile gözyaşlarına boğulan acılı aileyi, yakınları teselli etmeye çalıştı. Fenalık geçiren şehidin ablası Ayşe Eker'e ise sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin baba ocağına Türk Bayrağı asılırken, haberi alan komşuları da eve akın etti. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'da şehidin evine gelerek aileye baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Bu arada şehit astsubayın sosyal medya hesabındaki profilinde, "De ki; Ey kafirler, yenileceksiniz ve toplanıp ceheneme sürüleceksiniz" yazdığı görüldü. Şehidin cenazesinin nerede defnedileceği yönünde henüz ailenin bir karar vermediği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.