Sivas Emniyeti'nden büyük operasyon

07 Kasım 2012 Çarşamba 11:36
Sivas Emniyeti'nden büyük operasyon






SİVAS (CİHAN)- Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından 82 bin 656 paket gümrük kaçağı sigara, 54 kilo kubar esrar, 2 kilo toz esrar ve 73 adet te uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ile Gürün ve Suşehri ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde ortaklaşa yapılan yol uygulaması sırasında 3 farklı olayda toplam 54 kilo kubar esrar, 2 kilo toz esrar ve 73 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, yakalanan M.Ç. , H.K, Z.K. , A.T.K. , L.E. , V.K. , M.Ş. isimli 7 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklandı.

Yine yol uygulamalarında 7 araçta toplam (piyasa değeri yaklaşık 250 bin lira olan 82 bin 656 paket gümrük kaçağı sigara yakalanırken A.M., A.Ö , M.T. , M.T. , M.N.Y. , M.T. , K.T., E.K. , O.Ö. , Y.G. , A.N. , Ö.A. , F.K. isimli 13 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada, hem insanlık suçu olan uyuşturucu suçlarına karşı mücadelenin, hem de toplum sağlığını tehdit eden ve terörün finansal kaynaklarından biri olan sigara kaçakçılığı suçlarına karşı amansız mücadelenin sürdürüleceği kaydedildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.