Sivas'ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:32
Sivas'ta kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi






SİVAS (CİHAN)- Sivas´ta 2 gündür etkili olan kar yağışı, şehri beyaz örtüyle kapladı. Kar yağışı nedeniyle bazı güzergâhlarda ulaşım olumsuz yönde etkilendi.

Kışıyla meşhur Sivas'ta günlük yaşam, kar yağışının başlamasıyla olumsuz etkilendi. Sulu yağan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimler karla kaplanırken, şehir merkezinde vatandaşlar yürümekte güçlük çekti.

Öte yandan Suşehri yolu üzerinde bulunan 2010 rakımlı Geminbeli, Sivas- Malatya karayolundaki Yağdonduran, Sivas- Ankara yolundaki Yaraşbeli ile Sivas-Erzincan karayolundaki Kızıldağ geçitlerinde ulaşım olumsuz yönde etkilendi. Trafik ekipleri bu noktalarda araçların zincirsiz geçişlerine izin vermezken, sürücüler dikkatli olmaları yönünde uyarıldı. İlçelerde de bazı köylerle ulaşımda aksamalar yaşandığı öğrenildi.

Meteoroloji´den alınan bilgiye göre, pazar gününe kadar kar yaşının sürmesi bekleniyor. Hava sıcaklarının hissedilir derece düştüğü Sivas´ta gündüz sıcaklığı 3, gece sıcaklıkları ise -6 olarak ölçüldü.

En yüksek hava sıcaklıkları 0 ile 3 arasında değişirken en düşük sıcaklıkların ise hafta sonuna kadar -10´a kadar düşeceği tahmin ediliyor.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.