Sivas´tan Filipinlere un ticareti yapılacak

06 Aralık 2012 Perşembe 16:13
Sivas´tan Filipinlere un ticareti yapılacak






SİVAS (CİHAN)- Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin davetlisi olarak kente gelen Filipinli iş adamı Abdulgani Macatoman, dernek yönetimiyle anlaşma yaptıkları un fabrikasını ziyaret etti. Fabrikanın çok modern ve son sistem teknoloji ile çalıştığına ve çok etkilendiğine değinen Macatoman, Sivaslı iş adamları ile ticaret yapmak için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz ay içerisinde Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Filipinlere düzenlemiş olduğu 20 günlük iş gezisinde birçok ikili görüşmeler düzenleyen iş adamlarından Ayhan Arkoç mutlu sona ulaştı. Arkoç, Gana ve Endonezya'nın ardından Filipinlere de Sivas unu göndermeye başladı.

Filipinler iş gezisinde imzalanan iş anlaşmasının ardından Filipinli iş adamı anlaşma yaptıkları fabrikayı ziyaret amaçlı Sivas'a geldi.
Filipinli iş adamı Abdulgani Macatoman, anlaşma yaptıkları un fabrikasını ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu. Filipinli iş adamı Macatoman ve ASSİAD yönetimine fabrikayı gezdiren Arkoç fabrika hakkında bilgiler verdi.

Fabrikanın çok modern ve son sistem teknoloji ile çalıştığına ve çok etkilendiğine değinen Macatoman, Sivaslı iş adamları ile ticaret yapmak için sabırsızlandıklarını dile getirdi. Macatoman, ayrıca Filipinlerde Türkiye, özellikle de Sivas için büyük ticaret fırsatı olduğunu,
çeşitli sektörlerde güzel ortaklıkların ve ticaretin yapılması gerektiğini vurguladı.

Fabrika ortağı Ayhan Arkoç ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, daha önce Gana, Endonezya gibi ülkelere ticaret yaptıklarını ve Filipinlerde de anlaşmaları sonucu hızlı bir şekilde ticaret yapacaklarını belirtti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.