SKY Havayolları uçağı Antalya'da tehlike atlattı

10 Ekim 2011 Pazartesi 16:27
SKY Havayolları uçağı Antalya'da tehlike atlattı






İSTANBUL (CİHAN)- SKY Havayolları'na ait yolcu uçağının lastiği Antalya Havalimanı'na indikten sonra patladı. Pistte sol motoru üzerinde bir süre sürüklenen uçaktaki yolcular yara almadan tahliye edildi. Avusturya'nın Baden kentinden Antalya seferi yapan uçak, bu sabah havalimanına inişte tehlike atlattı. Yağışlı piste indikten sonra lastiği patlayan uçağın sol iniş takımı kırıldı. Motoru üzerinde de bir süre sürüklendikten sonra uçak pist sonunda durabildi. Yolcular, havalimanı görevlilerinin müdahalesiyle sorunsuz şekilde uçaktan indirilip terminale alındı.




SKY HAVAYOLLARI'NDAN AÇIKLAMA

 

Sky Havayolları’nın, Baden Baden – Antalya seferini gerçekleştiren ZY8756 sefer sayılı uçağının, olumsuz hava koşulları nedeniyle Antalya Havaalanına inişi müteakip sağ arka tekerleği patlamıştır.

Kaptan pilot uçağı, Antalya Havaalanı pisti içinde tutmayı başarmış, 156 yolcumuzu güvenli bir şekilde tahliye etmiştir.

Tüm yolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizle, kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çaliskan 2019-01-30 11:26:00

2013 senesinde bilet aldim 3 gun sonra sirket batti 1250 yurom bagira bagira gitti madem batacaktin neden bilet sattin.30/01/2019 hala param duruyor oylece kaldi lutfen bana yardimci olun
Çaliskan abbaz.