Sohbet ederken cep telefonu çaldı!

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:25
Sohbet ederken cep telefonu çaldı!






ADANA (CİHAN)- Adana'da bir markette masa üzerindeki cep telefonunu sahibinin gözü önünde alan hırsızlık şüphelisi güvenlik kamerasına yakalandı. Polis, daha önce birçok kaydı olan şüpheliyi evine düzenlediği baskınla yakaladı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal mahallesindeki bir markette gerçekleşti. İddialara göre, Engin S., marketteki çocukla bir süre sohbet etti. Daha sonra masa üzerinde cep telefonunu almak için çocuktan su istedi. Şüpheli, içeri girip masanın üzerindeki cep telefonunu aldı. Bu sırada telefonun sahibi markete girdi ancak şüpheli cep telefonunu kağıdın içine koydu. Cep telefonunu aldıktan sonra bir süre çocukla sohbet ettiği görülen şüpheli, daha sonra marketten ayrıldı. Telefonunun masa üzerinde olmadığı gören kişinin polisi aramasıyla hırsızlık olayı ortaya çıktı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelinin daha önce birçok kaydı olan Engin S. olduğunu belirledi. Uyuşturucu bağımlısı olan şüpheli, evinde yakalanırken ailesinin polise Götürün biz de kurtulalım. Uyuşturucu alacağım diyerek evde eşya koymadı sattı. dedikleri öğrenildi.
Emniyet Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, Engin S.'nin aynı hafta içinde iki ayrı yerden bisiklet çaldığını belirledi. Engin S., nitelikli hırsızlık suçlamasıyla sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.