Sokak'ta dehşet: Dövdü, vurdu, ezmeye kalkıştı

Kartal Petrol İş Mahallesi'nde Sokak ortasında pompalı tüfek ile bacağından vurularak yaralandı. Saldırgan yerdeki yaralıya yumruk ve tekme attıktan sonra aracını yaralının üzerine sürdü. Dehşet dolu o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

30 Aralık 2018 Pazar 14:31
Sokak'ta dehşet: Dövdü, vurdu, ezmeye kalkıştı






Sokak'ta dehşet: Dövdü, vurdu, ezmeye kalkıştı

İstanbul Kartal'da bir kişi güpe gündüz sokak ortasında pompalı tüfek ile bacağından vurularak yaralandı. Saldırgan yerdeki yaralıya yumruk ve tekme attıktan sonra aracını yaralının üzerine sürdü. Dehşet dolu o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...


Korkunç olay İstanbul Kartal'da, Petrol İş Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre birbirlerini tanıyan ve oto galeri işi yapan Serkan Y. (36) ile Volkan Ç. arasında daha önceden anlaşmazlık yaşandı. İkili arasında cep telefonundan hakaret ve küfürlü mesajlar nedeniyle tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde Volkan Ç., Serkan Y.'nin bulunduğu yere gelerek tekrar tartışmaya başladı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle tartışma büyümeden sona erdi.

İKİNCİ KEZ POMPALIYLA GELDİ

Edinilen bilgilere göre bir süre sonra tekrar aracıyla gelen Volkan Ç., elindeki pompalı tüfek ile Serkan Y.'yi 
bacağından yaraladı. Saldırgan daha sonra yerdeki yaralıya tekme ve yumruk attıktan sonra aracı üzerine sürdü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Serkan Y.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Saldırgan Volkan Ç. ise daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

O ANLARI ANLATTI

Silahlı saldırı sonucu hastaneye kaldırılan Serkan Y. ise sol bacağından 6 defa ameliyat olduğunu söyledi. Saldırıya uğradığı olay anını anlatan Serkan Y., "Bir arkadaşımızın oto galerisinde otururken, daha önce anlaşmazlık nedeniyle görüşmediğim bir arkadaş aracıyla geçerken benim motorumu gördü. Yanıma gelerek tartışmaya başladı. Daha sonra aracıyla ayrıldı. Bir süre sonra silahla tekrar geldi. Bacağıma ateş etti. Ben yere düştüm. Yerde tekme ve yumruk attı. Aracı üzerime sürdü. Çekilmesem ezecekti" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.