Son Dakika askeri darbe; Cuntacılar Beykoz'da silah ve bomba gömmüşler

Türk Silahlı Kuvvetleri içinde tarihin en büyük zaafiyetine neden olan FETÖ'cü teröristler, kışlalardan çaldıkları silahları araziye gömdüğü ortaya çıktı.

17 Temmuz 2016 Pazar 22:55
Son Dakika askeri darbe; Cuntacılar Beykoz'da silah ve bomba gömmüşler






Son Dakika askeri darbe; Beykoz'da silah ve bomba gömmüşler

Son Dakika Haberleri, Türkiye'yi kaosun eşiğine sürükleyen TSK içindeki paralel yapılanmanın silahlı uzantıları, darbe girişiminin başarısızlığa uğradığın anlayınca ellerindeki silah, mühimmat ve patlayıcıları kışla dışına gömdüğü ortaya çıktı. Beykoz yakınlarında ortaya çıkarılan gömülü silahlara savcılık el koydu. Darbe girişimine katılan cuntacı subayların sorgusu devam ederken Beykoz'dan gelen haber, Türkiye'de darbe tehdidinin devam ettiğini ortaya koydu.

BALYOZ VE ERGENEKON İFTİRASINI ATANLAR AYNI YÖNTEMİ KULLANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde geleneksel yapının değiştirilmesinde büyük rol oynayan Balyoz ve Ergenekon davalarında pek çok yerde ortaya çıkan gömülü silah ve patlayıcı madde iftirası gerçek oldu. Paralel çete, dönemin TSK yönetimine attığı iftirayı hayata geçirdiğini belirten güvenlik uzmanları 'Çete elemanları provakatif saldırılara yönelebilir' uyarısında bulundu.

 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.