Son Dakika Askeri Darbe; İstanbulda sanki savaş var

Ankara ve İstanbul'da askeri hareketlilik devam ediyor. Darbeci subayların kullandığı uçak ve helikopterler TBMM'ye hava saldırısı düzenledi. Bu arada Doğan Medya Center bir grup asker tarafından basıldı. İBB önünde çıkan çatışmada ise bir albayın hayatını kaybettiği öğrenildi. Kuleli Askeri lisesi önünde ise çatışma var

16 Temmuz 2016 Cumartesi 03:23
Son Dakika Askeri Darbe; İstanbulda sanki savaş var






Son Dakika Askeri Darbe; İstanbulda sanki savaş var


Ankara'da darbe girişimi sırasında helikopter ve uçaklar Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne havadan saldırdı. 12 TBMM çalışanı yaralandı. Meclis'te bulunan vekiller sığınaklara girdi. NTV muhabiri aralarında bakan, milletvekili, gazeteci ve TBMM çalışanlarının da sığınağa indiğini söyledi. . Bu arada Doğan Medya Center bir grup asker tarafından basıldı. İBB önünde çıkan çatışmada ise bir albayın hayatını kaybettiği öğrenildi. Kuleli Askeri lisesi önünde ise çatışma var. Halen İstanbul semalarında alçaktan uçan F16 savaş uçakları ses duvarını açarak vatandaşlara korku dolu anlar yaşatıyor.

CNNTürk'e giren askerler yayınını kesiyor.

Ankara'da Türkiye'nin iletişim merkezi TURKSAT havadan vuruldu. İki çalışan hayatını kaybetti.

DOĞAN GRUBUNA ASKER BASKINI

Bu arada İstanbul'da bir grup silahlı asker Doğan Medya Center'a gelerek canlı yayına girmek istedi. 3. Ordu Cunta'nın darbe girişiminin yanında olmadığını, söz konusu gelişmelerin emir komuta zinciri içinde yaşanmadığını söyledi.

İBB ÖNÜNDE ÇATIŞMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki çatışmada bir albay hayatını kaybetti. Burada gözaltına alınan askerlerin sorgusu soruyor

 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Askeri Darbe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.