Son Dakika, Baykal'ın durumu ciddiyetini koruyor bilinci kapalı

Deniz Baykal'ın son durumu ile ilgili hastaneden açıklama yapıldı. Prof. İbiş, yaptığı açıklamada, "Baykal'ın durumu ciddiyetini koruyor, bilinci kapalı" dedi.

18 Ekim 2017 Çarşamba 19:05
Son Dakika, Baykal'ın durumu ciddiyetini koruyor bilinci kapalı






Son Dakika, Baykal'ın durumu ciddiyetini koruyor bilinci kapalı

CHP Antalya Milletvekili ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın son durumu ile ilgili hastaneden açıklama yapıldı. Prof. İbiş, yaptığı açıklamada, "Baykal'ın durumu ciddiyetini koruyor, bilinci kapalı. Tomografi bulgularında az da olsa iyileşme var. Sonucun nereye varacağını söylemek mümkün değil" dedi.

CHP'li Özgür Özel, "Bugün sabah 08:30'da tomografi çekildi. O açıdan haberler iyi. Dün kötüydü, düne göre iyi durumdayız. Yoğun bakımdan çıkmadı. İsterdik çıkmasını. Bu sabahki tomografi daha iyi." demişti.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da Baykal'ın sağlık durumu hakkında, "Şu anda uyutulma süreci. Sayın Baykal'ın rahatsızlığı sürekli takibimizde" açıklamasında bulunmuştu.

Demircan, şunları kaydetti:

"Hekim arkadaşlardan bize gelen bilgiler uyutulma döneminde, yani uyutulma, beynin istirahate sevk edilmesidir. Bu belli bir süre, 72 saat olur, üç gün olur... Bu şekilde, süre sonunda, inşallah Sayın Baykal bu tedaviden istifade etmiş olarak tedavisini tamamlamış olur. Sayın Baykal'ın rahatsızlığı sürekli takibimizde. Cumhurbaşkanımız gerekli talimatı verdi. Türkiye'deki bütün yetkin hekimler Sayın Baykal'ın sağlık durumuyla ilgileniyorlar. Onların içerisinde Cumhurbaşkanımızın görevlendirilmesini istediği Prof. Dr. Uğur Türe de burada hizmet veriyor."


BÜLENT ARINÇ, BAYKAL'I ZİYARET ETTİ

Baykal'ı ziyaret eden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç şu açıklamalarda bulunmuştu.

Herkesin takdirle andığı güzel bir siyasetçiye geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek için ziyaret ettim. Ancak kızı ile görüşebildim. Doktorlardan bilgi aldım. Sayın Baykal bugün düne kadar çok daha iyi durumda. İnşallah daha iyi olacak. Onun siyasetini çok yakından takip etmiştim. Bugün de çok ani bir rahatsızlık oldu. Spora çok düşkün olduğunu biliyoruz ama hayat böyle bir şey. Bugün mutlaka ziyaret etmek istedim, hep iyi haberler aldım. Hastanelerimiz ve doktorlarımız çok iyi yetişti. İnşallah doktorlarımız çabası ile Allah'ın da izniyle sayın Baykal, normal hayata katılacak.

Son Güncelleme: 18.10.2017 19:12
Anahtar Kelimeler:
ChpDeniz Baykal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.