Son Dakika Haberleri, Paralel yapının tetikçisi darbenin tarihini vermiş

Paralel yapının ünlü tetikçisi Emre Uslu, geçtiğimiz yıl eylül ayında kendisine yöneltilen 'Ne zaman geleceksin' sorusuna 'Temmuz 2016' dediği ortaya çıktı.

17 Temmuz 2016 Pazar 17:23
Son Dakika Haberleri, Paralel yapının tetikçisi darbenin tarihini vermiş






Paralel yapının tetikçisi darbenin tarihini vermiş


Türkiye'yi sarsan cuntacı darbe girişimi sonrası ortadan kaybolan FETÖ çetesinin kalemşörlerinin sosyal medya hesaplarından daha önce ilginç mesajlar verdiği ortaya çıktı. Hakkında açılan soruşturmadan hemen sonra yurt dışına kaçan paralel yapının tetikçisi Emre Uslu kendisine yöneltilen bir soruda 'Temmuz 2016' sözü akılları karıştırmıştı

EMRE USLU TARİH VERMİŞ


15 Temmuz gecesi düzenlenen ve başarısızlığa uğratılan darbe girişiminin öncesinde Emre Uslu'nun attığı tweetler şoke etti.

DARBEYİ BİLİYOR MUYDU?


Dün gece milli iradeyle püskürtülen darbe girişiminin öncesinde yurt dışına kaçan gazeteci Emrullah Uslu'nun attığı tweetler 'darbe girişimini biliyor muydu?' sorusunu akıllara getirdi.

Yurt dışına kaçan ve uzun süredir yurt dışında olan Emre Uslu 14 Mart ve 14 Eylül tarihlerinde attığı tweetlerle adete darbenin yapılacağını biliyor mesajı verdi.

RESMEN TARİH VERDİ

14 Eylül'de bir kullacının "ne zaman geleceksin" sorusuna "2016 Temmuz" cevabını veren Uslu daha öncesinde 14 Mart 2016'da ise "Bilet paramı ödemek isteyenler twitçiler lütfen 22 Temmuz - 12 Ağustos arasında DC-İstanbul için bir bilet alın? Emailimi biliyorsunuz..." yazarak darbenin tarihini resmen vermiş.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.