Son dakika Kilis; Roketli saldırı, 6 yaralı var

Suriye tarafından Kilis kent merkezine bu sabah Katyuşa roketatar ateşi açıldı. Demirciler Mahallesi'nde 2 roketatar mermisinin infilak etmesiyle 6 kişi yaralandı.

24 Nisan 2016 Pazar 12:13
Son dakika Kilis; Roketli saldırı, 6 yaralı var






Kilis'e roketli saldırı, 6 yaralı var

Kilis’ te Demirciler mahallesinde 2 ayrı noktaya düşen roketatar mermisiyle 6 kişinin yaralandığı bildirildi

Ocak ayından bu yana Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden açılan roketatar ateşiyle 5'i Suriyeli 15 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis'e, bugün saat 10.40 sıralarında yine roketatar ateşi açıldı. Sınırı aşan roketatar mermileri Demirciler Mahallesi'nde 2 ayrı noktada infilak etti. Roketatar mermilerinden bir evin duvarına çarptı ve patlamada 1 kadın yaralandı. İkinci roketatar mermisi ise bu noktaya yaklaşık 300 metre uzaklıktaki Karataş bölgesinde bir evcin duvarına çarparak infilak etti, aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Patlamaların ardından sevk edilen ekipler, yaralıları ambulansla Kilis Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedavisine başlanan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kilis'te tedirginliğe yol açan patlamaların ardından güvenlik güçleri roketlerin atıldığı Bab bölgesini sınırda konuşlu topçu birlikleriyle ateş altına almaya başladı.

 
Anahtar Kelimeler:
Kilise Roketli Saldırı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.