Son Dakika Niğde Bor; Havai fişek fabrikasında patlama, 2 ölü var

Niğde Bor'da bir havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sırasında 2 kişi hayatını kaybederken, yaralanan çok sayıda çalışan hastaneye kaldırıldı. 56 işçinin çalıştığı fabrika bölge ekonomisine ciddi katkı sağlıyordu.

27 Ocak 2018 Cumartesi 18:28
Son Dakika Niğde Bor; Havai fişek fabrikasında patlama, 2 ölü var






Son Dakika Niğde Bor; Havai fişek fabrikasında patlama, 2 ölü var


Son Dakika Niğde Bor, Niğde Bor'da bir havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sırasında 2 kişi hayatını kaybederken, yaralanan çok sayıda çalışan hastaneye kaldırıldı.

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde bulunan havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.
Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde kurulu bulanan havai fişek fabrikasında bugün saat 18.00 sıralarında patlama meydana geldi. 56 kişinin çalıştığı fabrikadaki patalamada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, Niğde Ömer Halis Demir Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Fabrikada 56 kişinin çalıştığı öğrenildi. Fabrika bölge ekonomisine ciddi katkılar sağlarken, işsizlikle mücadele konusunda örnek olarak gösteriliyordu.

Son Güncelleme: 27.01.2018 15:46
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Niğde Bor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.