Son dakika Nusaybin, Bombalı tuzak patlatıldı, 2 şehit var

Nusaybin'de devam eden operasyonlar sırasında meydana gelen patlamada 2 asker şehit düştü

26 Mayıs 2016 Perşembe 15:24
Son dakika Nusaybin, Bombalı tuzak patlatıldı, 2 şehit var






Son dakika Nusaybin, Bombalı tuzak patlatıldı, 2 şehit var

Terer örgütüne yönelik operasyonların sürdüğü Mardin'e bağlı Nusaybin'de teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 uzman çavuş ve 1 polis şehit olduNusaybin'de PKK'lıların güvenlik güçlerine el yapımı patlayıcıyı infilak ettirerek düzenlediği saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi.
SON DAKİKA HABERLERİ
Saldırıda şehit olan uzman çavuşun yanı sıra ağır yaralanan ve Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.  Saldırıda 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi.
Yaralıların durumlarını iyi olduğu ifade edildi. Bugün 1 asker ile 1 polisin şehit olduğu Nusaybin'de güvenlik güçleri PKK'lılar etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.