Son Dakika Tokat, Tokat'ta deprem oldu, 4.1

Tokat Erbaa yakınlarında meydana gelen deprem vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden oldu. 4.1 büyüklüğündeki deprem geniş bir alanda hissedildi. 2 dakika sonra hissedilen 3.4 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olarak Canpolat olduğu duyuruldu.

06 Ocak 2018 Cumartesi 23:22
Son Dakika Tokat, Tokat'ta deprem oldu, 4.1






Son Dakika Tokat, Tokat'ta deprem oldu, 4.1

Son Depremler. Tokat Erbaa yakınlarında meydana gelen deprem vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden oldu. 4.1 büyüklüğündeki deprem geniş bir alanda hissedildi.

Tokat Erbaa ilçesi yakınlarında Haciali köyü merkez üssü olan depremin şiddeti 4.1 olarak açıklandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem, yerin 2.5 KM altında oluştu. Yer yüzüne oldukça yakın bir noktada meydana gelen depremin şiddeti bu yüzden daha çok hissedildi.
Tokat Erbaa yakınlarındaki depremi Erbaa, Niksar, Alamus, Turhal, Amasya il merkezi de yoğun olarak hissetti. Tokat Erbaa ilçesi yakınlarında Haciali köyü merkez üssü olan depremin şiddeti 4.1 olarak açıklandı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem, yerin 2.5 KM altında oluştu. Yer yüzüne oldukça yakın bir noktada meydana gelen depremin şiddeti bu yüzden daha çok hissedildi.
Tokat Erbaa yakınlarındaki depremi Erbaa, Niksar, Alamus, Turhal, Amasya il merkezi de yoğun olarak hissetti.
Erbaa yakınlarındaki 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından peş peşe artçı sarsıntılar geliyor.  Erbaa Canpolat yakınlarında 2.6, Hacıali yakınlarında 3.4 ve 2.3 büyüklüğünde artçı depremler kaydedildi,

Hacıali Köyü’nde saat 22.45'de 4.1, saat 22.46'da 2.6, 22.47’de 3.3, 23.13’te ise 2.3 büyüklüğünde meydana gelen deprem fırtınası sonrası vatandaşlar sokaklara çıkarak bir süre ateş yakarak dışarıda beklemeyi tercih etti.

Öte yandan yine Kuzeyanadolu Fay Hattı üzerinde olan Tokat’ın bir başka ilçesi olan Reşadiye’de de sabah 07.58’de 2.8 şiddetinde deprem meydana gelmişti.

AYRINTILAR GELİYOR

Son Güncelleme: 07.01.2018 16:55
Anahtar Kelimeler:
Son DepremlerDepremTokat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsamettin ŞENER 2018-01-07 13:04:55

www.depremerkenuyari.com Sekiz Bin (8.000)+TAM İSABETLERİM. Günler önce Erzincan Valisine Bildirdim. Sayın Vali Tehlikeli Depremleri Tesbit edince Bana bildir diyince. Sayın Mili Eğitim Bakanı İle Terzibaba Camiinde Tokalaştıktan Sonra Vali Beye Bildirdim Dünyada ve Türkiyede olacak Depremleri. İranda ,van da oldular geçen günlerde 4.7,5.1,3.9 magnitüdlük depremler. Bizim buralarda dediklerimde 4.1,4.0 ,39 magnitüdlük depremlerle TAM İSABET derecesinde gerçekleşiyorlar.Kahramanmaraş,Elazığ,Tokat,Balıkesir,Ege denizinde,girit çevrelerinde...
Miyanmarda Müslümanlara zulüm eden Yalınayak katil ruhlu rahip bozuntularınıda korkutmak için. Oraları titretirim demiştim bugün 5.5 mag ile geldi.
İnanmayanlar web sayfamdan Günler önce Bildirdiğim erken uyarı yazılarımı okusunlar.
www.depremerkenuyari.com