Son Depremler, Muğla Ula'da deprem; Ula 5.1 ile sallandı

Son dakika deprem,Depremler, Muğla Ula'da deprem; Ula 5.1 ile sallandı. Deprem geniş bir alanda hissedildi.

25 Kasım 2017 Cumartesi 01:04
Son Depremler, Muğla Ula'da deprem; Ula 5.1 ile sallandı







Son Depremler, Muğla Ula'da deprem; Ula 5.1 ile sallandı


Son Dakika Deprem; Ege Bölgesi'nde deprem hareketliliği sürüyor. Dün meydana gelen sarsıntının ardından bugün saat 00.54'de 5.1 büyüklüğünde yeni bir deprem daha kaydedildi..

Muğla Deprem
Muğla'nın Ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi, bu depremin şiddetini daha sonra 5.0 olarak yeniledi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Muğla Ula ilçesi yakınlarında meydana gelen depremin merkez üssü Arıcılar köyü olarak açıklandı. Yerin 5 KM derinliğinde oluşan deprem bu dün sabah hissedilen sarsıntıdan daha şiddetli hissedildi.


Saat 00.54'te meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi.

Deprem Muğla il merkezi olmak üzere Arıcılar, Ula, Akkaya, Ortaköy, Marmaris, Akyaka ve Yeşilyurt'ta yoğun olarak hissedildi.


Arıcılar'da meydana gelen ilk depremin ardından Gölcük, Kıyra, Yaylasöğüt mahallelerinde de 8 ayrı artçı sarsıntı kaydedildi. Artçı depremlerin en şiddetlisi aynı Arıcılar'da 3.7 olarak ölçüldü.
Depremin hasara, can ve mal kaybına neden olup olmadığı henüz bilinmiyor. Aynı bölgede önceki gün saat 23.22'de 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş, bazı evlerde çatlaklar oluşmuştu,


AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR

Son Güncelleme: 25.11.2017 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.