Sonsuz Nur'a Yolculuk' adlı yarışma düzenlenecek

04 Aralık 2012 Salı 14:53
Sonsuz Nur'a Yolculuk' adlı yarışma düzenlenecek






NİĞDE (CİHAN)- Niğde Belediyesi ve Niğde Ümit Eğitim ve Kültür Derneği (NÜMDER) tarafından 'Sonsuz Nur'a Yolculuk' adlı yarışma düzenlenecek. Yarışma 2 kategoride yapılacak.

Lise ve üstü yetişkinleri kapsayan ve Sonsuz Nur kitabının 2, 3 ve 4. ciltlerinden sorumlu olunacak yarışmada, 1. kategoride ilk ona gireceklere sırası ile umre seyahati, iPhone 4s telefon, diz üstü bilgisayar, Cumhuriyet altını, yarım altın ve son 5 kişiye çeyrek altın verilecek. İlk ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği ve Sonsuz Nur kitabının 1, 2 ve 3. ciltlerinden sorumlu olunacak 2. kategoride ise ilk ona girenlere sırasıyla iPhone 4s telefon, diz üstü bilgisayar, Cumhuriyet altını, yarım altın ve son 6 kişiye çeyrek altın ödülleri verilecek.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Her yıl kutlanan Kutlu Doğum Haftası'nı 2013 te daha farklı bir etkinlik yapmak istedik. Niğde'de ilk defa Efendimiz (s.a.v.) ile ilgili böyle bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşayacağız. Peygamber Efendimizi anlama ve öğrenme adına tüm halkımıza onun hayatını okumaya davet ediyoruz. dedi.

Niğde Ümit Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Diler Önem de Peygamber Efendimizin hayatını konu edinmesi dolayısıyla büyük önem taşıyan yarışmanın ödülleri ile de dikkat çektiğini ifade etti. Yarışmacılar ve merak edenler sınav detaylarını ve sonuç bilgilerini sosyal medyada twitter adresi sonsuznur51 ve facebook adresi facebook.com/nigde.sonsuznur adreslerinden takip edebilecek.

6 Ocak 2013 ile 24 Aralık 2012 tarihine kadar sınavın başvurularını NT mağazaların da yapılabilecek. Ödüller, Kutlu Doğum programında yani 19 Ocak 2013 tarihinde ilahi ses sanatçısı Ertuğrul Erkişi, Hafız Mehmet Bilir, Mehtap Radyosu Genel Yayın Yönetmeni Mesut Baran ve araştırmacı yazar Mehmet Şevki Erol´un katılımıyla BESYO Kapalı Spor Salonu'ndaki programda verilecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.