Sunguroğlu Koleji´nde paintball heyecanı yaşandı

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:33
Sunguroğlu Koleji´nde paintball heyecanı yaşandı






GAZİANTEP (CİHAN)- Güney Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Sunguroğlu Liseleri'nde bir ilki gerçekleştirdi. Okul bünyesinde düzenlenen paintball etkinliğine öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Özel Sunguroğlu Liseleri Müdürü Ahmet Özçelik, yeniliklere devam edeceklerini vurgulayarak Böyle bir etkinliğin okulumuzda başlaması öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ve sevinçle karşılandı. Paintball heyecanı okulumuzdan başlayarak Güney Eğitim Kurumları bünyesindeki tüm öğrencilere yayılmaya başladı. Eğitim öğretimde öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerinde sporun ve sosyal aktivitelerin çok önemli bir yer tuttuğunu biliyoruz. dedi.

Öğrencilerin sporun değişik dallarıyla tanışmasını sağladıklarını belirten Özçelik, Sosyal ve sportif alanlarda ilgili ve etkili öğrencilerin zinde ve dinamik bir biçimde akademik başarılarının daha da artacağına inanıyoruz. Sunguroğlu Liseleri olarak yeniliklere ve ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.