Sünnet haberine hastane yönetiminden açıklama

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:17
Sünnet haberine hastane yönetiminden açıklama






İSTANBUL (CİHAN)- Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde 15 aylık Hamza bebeğin 2 ayda 3 kez sünnet edildiği haberi üzerine hastane yönetimi açıklama yaptı.

Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu imzasıyla yapılan açıklamada, Hasta Hamza Turan, 06.10.2012 tarihinde hastanemize karın ağrısı şikayetiyle gelmiştir. Acil serviste çocuk doktoru tarafından muayenesi yapılmış ve hastadan idrar tahlili istenmiştir. Hasta 08.10.2012 tarihinde acil servise gelmiş ve çocuk cerrahı Op. Dr. Fatih Akova tarafından muayene edilmiştir. Akova tarafından 'fimozis' tanısı konularak hastanın ailesine sünnet yaptırabilecekleri önerisinde bulunulmuştur. Daha sonra yapıldığı söylenen sünnet dahiliye doktoru tarafından yapılmamış, acil poliklinikte acilden sorumlu başhekim yardımcısı Dr. Vahap Mert tarafından yapılmıştır. Ayrıca yapılan yer acil servis müdahale odasıdır. Burada küçük cerrahi müdahaleler de yapılabilmektedir. Hastanın yoğun bakıma alındığı iddiası doğru değildir. Çocuk cerrahı tarafından yapılan son kontrolünde kanamanın olmadığı ve sünnet yerinin normal göründüğü tespit edilerek poliklinik takibi önerilmiştir. denildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.