Suriye jetleri Şanlıurfa sınırını bombaladı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:13
Suriye jetleri Şanlıurfa sınırını bombaladı






ŞANLIURFA (CİHAN)- Suriye ordusuna ait jetler, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi sınırındaki Haseki kentine bağlı Resulayn ilçesini yine bombaladı. Art arda sınıra yönelen jetler sınıra yakın bölgelere bomba yağdırdı.

Ceylanpınar'da tedirginliğe neden olan bombardımanın ardından Suriyeliler, sınıra yığıldı. Bu arada muhalifler ise bombaların hedefi oldu. Bombardımanda muhaliflerden yaralananlar olduğu ancak kesin sayının henüz belirlenemediği öğrenildi. Bombardımanda yaralanan bazı muhalifler ise Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Bu arada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri okulların tatil edilmesi için Ceylanpınar Kaymakamlığı'ndan talepte bulundu. Kaymakamlığın talebi onaylaması durumunda okulların tatil edilebileceği belirtildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.