Suriyeli muhalifler: Şam Havaalanı meşru hedef

07 Aralık 2012 Cuma 17:50
Suriyeli muhalifler: Şam Havaalanı meşru hedef






ŞAM (CİHAN)- Suriye'de Esed'e bağlı ordu ile muhalifler arasında şiddetli çatışmalar sürerken, muhalifler, Şam Uluslararası Havaalanı'nın çatışma alanı olduğunu bildirdi. Muhalifler, ayrıca sivilleri ve havayolu şirketlerini havaalanına gitmemeleri yönünde uyardı.

Şam Uluslararası Havalanı çevresinde Özgür Suriye Ordusu ile yönetime bağlı ordu arasında şiddetli çatışmalar yaşandığı haberleri geliyor. Muhalifler, havaalanı çevresinin savaş alanı haline geldiğini belirterek sivillere ve havayolu şirketlerine hava alanına gitmemeleri konusunda uyardı. Şam kırsalında bir çok askeri üssün kontrolünü alan muhalifler, Esed'in dış dünyaya açılan en önemli kapısı olan Şam Havaalanı'nı ele geçirmek üzere yoğun çaba sarf ediyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.