Suriye'nin keşif helikopteri sınırda

29 Kasım 2012 Perşembe 17:33
Suriye'nin keşif helikopteri sınırda






ŞANLIURFA (CİHAN)- Suriye'nin bir keşif helikopteri birkaç günlük sessizliğin ardından yine sınırda keşif yaptı. Muhalifler ise keşif helikopterine ateşle karşılık verdi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar sınırında yine hareketlilik yaşandı. Birkaç gündür sessizliğin hakim olduğu sınırda, bugün saat 15.30 sıralarında yaklaşan helikopter yaklaşık yarım saat keşif yaptı. Bu sırada muhalifler ateşle helikoptere karşılık verdi. Keşif helikopteri, muhaliflerin noktalarını belirlemeye çalışıyor. Keşfin yapıldığını gören Resulaynlılar, korkudan Türkiye'ye sığınmak üzere sınır hattına yaklaştı. helikopterin sınırdan biraz uzaklaşması üzerine sınıra yaklaşan Suriyeliler evlerine geri döndü. Ceylanpınarlılar ise sınırın yeniden hareketlenmesinden endişeli.

Öte yandan, önceki günlerde de benzer keşifler yapılmıştı. Helikopter keşfinin ardından jetler sınırı bombalıyordu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.