Taksim'de inşaat iskelesi çöktü, 5 yaralı var

Şiddetli fırtına İstanbul Taksim'de bir yapımı devam eden bir inşaatın iskelesini çökertti. Yoldan geçenler iskele altında kaldı.

23 Eylül 2014 Salı 20:57
Taksim'de inşaat iskelesi çöktü, 5 yaralı var






Taksim'de inşaat iskelesi çöktü, 5 yaralı var


Fırtına nedeniyle Taksim'de inşaat iskelesi çöktü. Biri ağır 5 kişi yaralandı. Durumu ağır olan yaralı, 10 yaşlarında Suriyeli bir çocuk...

aksim Elmadağ'da yapımı devam eden 10 katlı inşaatın iskelesini uçurdu. O esnada seyir halindeki dört araç iskelenin altında kaldı. Enkazın altında kalan 5 yaralıdan birisinin 10 yaşlarında Suriyeli bir çocuk olduğu ve durumunun ağır olduğu ifade edildi.
Ya ağaçlar olmasaydı.

Kazanın ardından Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan ağaçların büyük bir faciayı engellediği görüldü. Caddede bulunan ağaçlar, devrilen iskelelerin Tarlabaşı'ndan gelen tünelin çıkışına düşmesini engelledi. Eğer çöken iskele tünel çıkışına düşseydi onlarca araç enkaz altında kalabilirdi. Enkazın altında kalan ticari taksinin şoförü "Yağmur gibi düşmeye başladı. Hortum olduğunu hissettim. Savrularak gelmeye başladı. Araçta yolcum vardı, ona da bir şey olmadı. Ben o panikte bir şey göremedim. İtfaiyeye yol açmaya çalışıyordum" dedi.

MERTER'DE İNŞAAT LEVHALARI UÇTU

Merter'de bir inşaatın tahta levhaları araçların üzerine uçtu. Onlarca araç zarar gördü. Merter yan yolu trafiğe kapatıldı.

SULTANBEYLİ'DE OKUL ÇATISI UÇTU

Sultanbeyli’de fırtına nedeniyle inşaatı devam eden okulun çatısı uçtu. Olayda 2 kişi yaralandı.

HIZI SAATTE 80 KİLOMETRE

Bu arada Beyoğlu, Sarıyer, Üsküdar, Beykoz, Şişli, Eyüp, Kadıköy ve Güngören'de fırtına nedeniyle çatıdan kiremit ve bacalar uçtu, ağaçlar yerinden söküldü. Sultangazi Belediyesi kurban satış ve kesim alanında kurulan çadırlar fırtınanın etkisiyle yıkılırken, bazı vatandaşlar da hafif yaralandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, öğleden sonra İstanbul'da etkili olmaya başlayan kuvvetli fırtınanın hızı, 80 kilometre/saate kadar ulaştı.

Son Güncelleme: 23.09.2014 20:59
Anahtar Kelimeler:
5 Yaralı Var
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.