Taksim'deki yayalaştırma çalışmalarında doğalgaz hattına zarar verildi

05 Aralık 2012 Çarşamba 12:37
Taksim'deki yayalaştırma çalışmalarında doğalgaz hattına zarar verildi






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ), sabah saatlerinde Taksim'de yapılan yayalaştırma çalışmaları sırasında doğalgaz hattına zarar verildiğini, gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, Bugün sabah saatlerinde Taksim yayalaştırma projesi kapsamında İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleştirilen çalışmalar esnasında doğalgaz hattına zarar verilmiş ve kısa süreli gaz çıkışı olmuştur. Olası kazalara karşı meydanda 24 saat hazır bulunan İGDAŞ 187 Doğalgaz Acil ekipleri olaya anında müdahale ederek gaz akışını kesmiş ve gerekli emniyet tedbirlerini almıştır. denildi.

Bu arada görgü tanıkları, Bir anda etrafa koku yayıldı. Burada bulunanlar kaçarak uzaklaştı. Ekipler gelerek boruyu değiştirdi. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.